Ontwerpbestemmingsplan Delfstraat, Zeedijken en Zijlvest, Loppersum

Logo Loppersum

Melding

Burgemeester en wethouders van Loppersum maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat gedurende zes weken, van dinsdag 19 april tot en met maandag 30 mei 2016, het ontwerpbestemmingsplan 'Delfstraat, Zeedijken en Zijlvest, Loppersum' met

identificatienummer NL.IMRO.0024.01BP0003-OW01 voor een ieder ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingsplan is opgesteld om 43 woningen aan Delfstraat, Zeedijken en Zijlvest te slopen en aardbevingsbestendig terug te bouwen. De woningen worden op dezelfde locatie teruggebouwd.

Zienswijzen

Het ontwerpbestemmingsplan ligt op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • op papier tijdens de openingsuren bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Molenweg 12 te Loppersum;

  • tijdens de inloopmiddag/avond op dinsdag 3 mei 2016.

Gedurende de inzage termijn kan een ieder schriftelijk en mondeling zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Loppersum, Postbus 25, 9919 ZG Loppersum. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw K. Bakema, bereikbaar op telefoonnummer 0596-548200.

Inloop

Het college nodigt u uit voor een inloopmiddag/avond. Tijdens deze inloop kan een reactie gegeven worden op het ontwerpbestemmingsplan. Op dinsdag 3 mei 2016 kunt u van 16.00 uur tot 20.00 uur het ontwerpbestemmingsplan inzien en uw reactie geven. De inloop wordt gehouden in het gemeentehuis aan de Molenweg 12 te Loppersum.

Vervolgprocedure

De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan waarbij de raad de eventueel ingediende zienswijzen betrekt.

Burgemeester en wethouders

van de gemeente Loppersum

Naar boven