Voornemen voorbereiding bestemmingsplannen Windpark den Tol 2016 en Kom Breedenbroek 2016

Logo Oude IJsselstreek

Vooraankondiging artikel 1.3.1 Bro

Burgemeester en wethouders delen ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening mee dat het gemeentebestuur van plan is bestemmingsplannen voor te bereiden voor: 

- Windpark den Tol 2016 Het in voorbereiding zijnde plan voorziet in de mogelijkheid om 9 windmolens te bouwen in een gebied ten oosten van de kern Netterden. Het plangebied wordt globaal begrensd door de kern Netterden aan de westzijde, de Omsteg aan de noordzijde, de buurtschap Wals aan de oostzijde en de Jonkerstraat aan de zuidzijde.

- Kom Breedenbroek 2016

Het in voorbereiding zijnde plan voorziet in het actualiseren van de huidige bestemmingsplannen voor de bebouwde kom van Breedenbroek. Hierbij zal voornamelijk de bestaande, feitelijke situatie worden vastgelegd.

Procedure

Tegen het voornemen om bovengenoemde bestemmingsplannen in procedure te brengen kunt u geen zienswijzen indienen en er wordt over dit voornemen geen advies gevraagd van een onafhankelijke instantie. Er worden ten aanzien van dit voornemen ook geen stukken ter inzage gelegd. Te zijner tijd zal een ontwerp van het bestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Dan is het mogelijk om te reageren op het plan. Op de gemeentepagina en op onze website wordt aangekondigd wanneer en op welke manier u kunt reageren.

Naar boven