Kennisgeving van het besluit naar aanleiding van een aanvraag voor het wijzigen van de inzamelvergunning B.V. Van Vliet Groep milieuDienstverleners, Inspectie Leefomgeving en Transport

Wet milieubeheer

Bij besluit d.d. 13 april 2016 van de Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu is de is de door B.V. Van Vliet Groep milieuDienstverleners te Nieuwegein ingediende aanvraag op grond van de Wet milieubeheer (Wm) voor het niet langer hoeven doen van een schriftelijke mededeling aan het bevoegde gezag bij het inzamelen met nieuwe inzamelvoertuigen in eigendom van de vergunninghoudster danwel in geval van calamiteit. Alsmede het laten vervallen van de verplichting tot het schriftelijk informeren van de Inspectie Leefomgeving en Transport bij geconstateerde PCB-verontreinigingen in een partij afgewerkte olie geweigerd.

Van het ontwerpbesluit is mededeling gedaan in de Staatscourant. Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken hebben van 22 februari 2016 tot en met 4 april 2016 ter inzage gelegen. Naar aanleiding hiervan zijn zienswijzen ingediend.

Het besluit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 20 april 2016 ter inzage bij de Inspectie Leefomgeving en Transport, Graadt van Roggenweg 500 te Utrecht, op werkdagen van 8.30-17.00 uur. U dient vooraf echter wel een afspraak te maken (tel: 088 – 489 0000).

U kunt tijdens de beroepstermijn (tot en met 1 juni 2016) tegen dit besluit schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State als u:

  • zienswijzen hebt ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat was zienswijzen in te brengen tegen het ontwerpbesluit; of

  • bedenkingen hebt tegen de wijzigingen in het besluit ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Het beroepschrift kunt u sturen aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld, kan ook bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan.

Naar boven