Vastgesteld bestemmingsplan Buitenrand 2012, partiële herziening Oud Eemnesserweg 29

Logo Eemnes

Op 14 maart 2016 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan Buitenrand 2012, partiële herziening Oud Eemnesserweg 29 vastgesteld. Op het perceel gelegen aan de Oud Eemnesserweg 29 is een pand onjuist bestemd als bedrijfswoning in het vorige bestemmingsplan Buitenrand. Om ongewenste ontwikkelingen tegen te gaan is het bestemmingsplan ter plaatse van dit perceel herzien en de omissie hersteld.

 

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 15 april 2016 gedurende 6 weken ter inzage en kunt u inzien bij de balie Bouwen en Vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 te Eemnes. U kunt hier terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. Tevens is het bestemmingsplan te raadplegen via de website www.eemnes.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0317.EBPOudEemnweg29-Va01).

 

Beroep

Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kan beroep ingesteld worden bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage door een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat was een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad in te dienen.

 

Voorlopige voorziening artikel 8.4 Wet ruimtelijke ordening

Het bestemmingsplan treedt na de terinzagelegging in werking. Om de werking van het besluit op te schorten moet een voorlopige voorziening aangevraagd worden. Een verzoek hiertoe kan worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.

Naar boven