Ontwerpbestemmingsplan “Renhoek 22 Leende” en Ontwerpbeschikking hogere grenswaarde

Logo Heeze-Leende

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heeze-Leende maken op grond van artikel 110c van de Wet geluidhinder en artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf 21 april 2016 tot en met 1 juni 2016 voor een ieder ter inzage liggen:

  • het ontwerpbestemmingsplan “Renhoek 22 Leende”;

  • ontwerpbesluit ontheffing hogere grenswaarden Renhoek 22 Leende.

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan ziet op het mogen gebruiken van de bedrijfswoning op het perceel Renhoek 22 Leende als reguliere woning. Tevens voorziet het ontwerpbestemmingsplan in de mogelijkheid voor herbouw van de bedrijfswoning op een andere locatie op het perceel. De bedrijfsbestemming verandert hierbij van vorm.

Ontwerpbeschikking hogere grenswaarde

Vaststelling van hogere grenswaarden is noodzakelijk omdat uit akoestisch onderzoek is gebleken dat de geluidsbelasting de voorkeursgrenswaarde op een aantal toetspunten overschrijdt. De maximale ontheffingswaarde ten gevolge van de Rijksweg A2 wordt echter niet overschreden.

Terinzagelegging en zienswijzen

Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpbeschikking hogere grenswaarde, met de daarbij behorende stukken, liggen met ingang van donderdag 21april 2016 tot en met dinsdag 1juni 2016 tijdens de openingsuren ter inzage in de hal van het gemeentehuis te Heeze. Het ontwerpwijzigingsplan en de ontwerpbeschikking hogere grenswaarde zijn tevens digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website.

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten gericht worden aan de raad van Heeze-Leende, Postbus 10.000, GA te Heeze. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft. Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid om uw zienswijze mondeling kenbaar te maken wordt u verzocht een dergelijk verzoek uiterlijk 14 dagen voor het einde van de ter inzage legging in te dienen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met de heer R. Klaver (). U zult dan worden uitgenodigd voor een gesprek waarbij u uw zienswijzen kunt weergeven.

Naar boven