Ontwerpwijzigingsplan“Kom Eersel,eerste herziening, wijziging 5” en ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder

Logo Eersel

Burgemeester en wethouders van Eersel maken op basis van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpwijzigingsplan “Kom Eersel, eerste herziening, wijziging 5” met ingang van 21 april 2016 gedurende 6 weken ter inzage ligt in het gemeentehuis. Het ontwerp met bijbehorende stukken is digitaal in te zien op www.eersel.nl/ruimtelijkeplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0770.WPEwlns2027-ONTW.

Waar gaat het wijzigingsplan over?

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het aanpassen van het aantal woningen in het te realiseren woongebouw “Poort van Eersel” op de hoek Nieuwstraat/Willibrorduslaan. Het aantal wordt opgehoogd van 20 naar 36. De omvang van het woongebouw zal hierdoor niet wijzigen.

Omdat het aantal wooneenheden wordt aangepast dient ook een nieuw besluit hogere waarde Wet geluidhinder te worden vastgesteld. De hierop betrekking hebbende ontwerpbeschikking ligt eveneens ter visie.

Wilt u een zienswijze hierover kenbaar maken?

Binnen de genoemde termijn kan een belanghebbende schriftelijk (niet per e-mail) een zienswijze op het ontwerp kenbaar maken bij het college van Burgemeester en Wethouders, postbus 12, 5520 AA Eersel. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken, u moet dan -ook binnen de genoemde termijn- contact opnemen met de heer J.J.M. Borrenbergs , afdeling Ontwikkeling, team Ruimte, te bereiken via (0497) 531 300.

Naar boven