Ontwerpbestemmingsplan “Recreatiepark Elsendorp 2016” ter inzage

Logo Gemert-Bakel

Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening in combinatie met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerp bestemmingsplan “Recreatiepark Elsendorp 2016” ter inzage ligt.

De ondernemer wenst voor de recreatieve verblijfseenheden die op minder dan vier meter van elkaar staan, te komen tot een definitieve passende juridisch-planologisch oplossing. Onderhavig bestemmingsplan voorziet in deze oplossing en bevat een reparatie van het bestemmingsplan dat op 2 oktober 2014 werd vastgesteld.

Stukken inzien

Het ontwerpbestemmingsplan “Recreatiepark Elsendorp 2016” ligt met ingang van 18 april 2016 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis. Om de stukken te kunnen inzien kunt u een afspraak maken. U kunt deze plannen ook digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze indienen

Iedereen heeft de gelegenheid binnen de hierboven vermelde termijn schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken bij de gemeenteraad van Gemert-Bakel. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, kunt u een afspraak maken via de website.

Gemert, 15 april 2016

Naar boven