Besluit omgevingsvergunning Stationsstraat 12-1

Logo Amersfoort

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken bekend dat zij hebben besloten om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het geldende ‘Centraal Stadsgebied-zuid’ voor het aanleggen van 7 parkeerplaatsen op het perceel Stationsstraat 12-1. Deze parkeerplaatsen zijn ten behoeve van de medewerkers van de seksinrichting die is gevestigd op het aangrenzende perceel Vlasakkerweg 51/ Spoorstraat 15. Voor de aanleg van de parkeerplaatsen moet 1 boom (een populier) worden gekapt.

Ter inzage

Het besluit ligt met bijbehorende stukken vanaf vrijdag 22 april 2016 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage in de publiekshal van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort. Ook zijn de stukken in te zien via www.amersfoort.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0307.OV00018-0301).

Beroep

Gedurende de beroepstermijn van vrijdag 22 april tot en met donderdag 2 juni 2016 kunnen belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijze geen zienswijze kenbaar hebben kunnen maken, een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. bodemzaken Postbus 16005, 3500 DA UTRECHT. U kunt het beroepschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Hiervoor heeft u een DigiD nodig.

Het besluit omgevingsvergunning treedt in werking op de eerste dag na de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Heeft u er veel belang bij dat het besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Rechtbank Midden-Nederland. Wanneer een voorlopige voorziening wordt gevraagd, treedt het besluit pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen. Ook voor de behandeling van een verzoek om een voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen. De medewerkers van de rechtbank kunnen u hierover meer informatie geven. Zij zijn bereikbaar via het telefoonnummer (030) 223 35 00.

Naar boven