Besluit houdende benoeming en vaststelling vergoeding leden van de Adviescommissie udv-subsidies

De Staatssecretaris van Economische Zaken,

Gelet op artikel 2.2.9, tweede lid, van de Regeling nationale EZ-subsidies en artikel 2, eerste lid, van de Wet vergoedingen adviescolleges en commissies;

Besluit:

Artikel 1

Te rekenen vanaf 1 juli 2015 worden voor een periode van zes maanden tot lid van de Adviescommissie udv-subsidies benoemd:

  • a. de heer drs. J.P.J. Lokker, te Bodegraven, tevens voorzitter;

  • b. de heer ir. J.T.G.M. Koolen, te Ell.

Artikel 2

  • 1. Aan de voorzitter van de Adviescommissie udv-subsidies wordt voor de periode, bedoeld in artikel 1, een vaste vergoeding per maand toegekend, waarbij de salarisschaal wordt vastgesteld op schaal 18 van bijlage B van het Bezoldigingsbesluit burgerlijke rijksambtenaren 1984 en de arbeidsduurfactor op 0,026.

  • 2. Aan de heer ir. J.T.G.M. Koolen van de Adviescommissie udv-subsidies wordt voor de periode, bedoeld in artikel 1, een vaste vergoeding per maand toegekend, waarbij de salarisschaal wordt vastgesteld op schaal 18 van bijlage B van het Bezoldigingsbesluit burgerlijke rijksambtenaren 1984 en de arbeidsduurfactor op 0,026.

Artikel 3

Met ingang van 1 juli 2016 worden voor een periode van zes maanden tot lid van de Adviescommissie udv-subsidies benoemd:

  • a. de heer drs. J.P.J. Lokker, te Bodegraven, tevens voorzitter;

  • b. de heer ir. J.T.G.M. Koolen, te Ell.

Artikel 4

Het Besluit houdende vaststelling van een vergoeding voor de voorzitter en een lid van de Adviescommissie udv-subsidies (Stcrt. 2015, 915) wordt ingetrokken.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst en in afschrift worden gezonden aan betrokkenen.

De Staatssecretaris van Economische Zaken, namens deze: J.P. Hoogeveen MPA directeur-generaal van Agro

Naar boven