Gemeente Leudal - Vastgesteld bestemmingsplan ‘Scheyvenhofweg 10’ in Heythuysen’

Logo Leudal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op 22 maart 2016 het ontwerpbestemmingsplan ‘Scheyvenhofweg 10 te Heythuysen’ zoals dat ter inzage heeft gelegen van maandag 28 december 2015 tot en met zondag 7 februari 2016, ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 14 april 2016 tot en met woensdag 25 mei 2016 voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1.

Het plan is digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen via de link: NL.IMRO.1640.BP15HyScheyvenhw10-VG01 (=planidentificatienummer\IDN).

De bronbestanden zijn beschikbaar via de link Bronbestanden Scheyvenhofweg 10 Heythuysen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het vaststellingsbesluit een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage door een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich overeenkomstig artikel 3.8 Wro juncto afd. 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht tot de gemeenteraad te wenden.

Het vastgestelde bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn.

Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het bestemmingsplan niet. Wel is het mogelijk de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State schriftelijk te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. De inwerkingtreding van het vastgestelde bestemmingsplan wordt dan opgeschort, totdat op het verzoek is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven