[Afwijking bestemmingsplan omgevingsvergunning Middelweg Oost (‘Hof van Wijk’) in Wijk bij Duurstede]

Logo Wijk bij Duurstede

[Het college van burgemeester en wethouders van Wijk bij Duurstede maakt bekend dat het

voornemens is een omgevingsvergunning te verlenen voor de bouw van 29 woningen aan de Middelweg Oost in Wijk bij Duurstede. De woningen worden gerealiseerd in de vorm van kleinschalige hofwoningen, op de hoek van de Hordenweg en de Middelweg Oost.

Het plan past niet in het geldende bestemmingsplannen “Woongebieden”. De vergunning kan worden verleend met toepassing van het bepaalde in artikel 2.12, lid 1, onder a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), waarbij wordt afgeweken van genoemd bestemmingsplan.

Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken, waaronder de ruimtelijke onderbouwing en het voornemen van de raad om een verklaring van geen bedenkingen als bedoeld in artikel 2.27 van de Wabo af te geven, liggen met ingang van 14 april 2016 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Wijk bij Duurstede. Daarnaast zijn de stukken in te zien via de gemeentelijke website www.wijkbijduurstede.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (plan ID: NL.IMRO.0352.wbdmiddelwegoost-pon1).

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0352.wbdmiddelwegoost-pon1

https://www.planviewer.nl/kaart?imro=NL.IMRO.0352.wbdmiddelwegoost-pon1

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan eenieder, schriftelijk of mondeling, zienswijzen naar voren brengen bij burgemeester en wethouders. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw H. van Lange van het team ruimtelijke ontwikkeling, telefoon 0343-595 595.

De link:

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0352.wbdmiddelwegoost-pon1

https://www.planviewer.nl/kaart?imro=NL.IMRO.0352.wbdmiddelwegoost-pon1

]

Naar boven