Ontwerp bestemmingsplan Kom Doornenburg

Logo Lingewaard

Ontwerpbestemmingsplan Kom Doornenburg  

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken, gelet op artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het volgende ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt:

 

kom Doornenburg

Met dit bestemmingsplan met identificatienummer NL.IMRO.1705.144-ON01 wordt het bestemmingsplan Doornenburg geactualiseerd. Dit bestemmingsplan voorziet in een nieuwe, uniforme, actuele en digitaal raadpleegbare regeling conform de SVBP2012. Het bestemmingsplan is een consoliderend plan. Dat wil zeggen dat er in principe geen nieuwe ontwikkelingen worden mogelijk gemaakt. Verleende vergunningen en afwijkingsbesluiten zijn meegenomen in het bestemmingsplan.

 Inzage en zienswijzen

Het ontwerpbestemmingsplan kom Doornenburg wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor een ieder met ingang van donderdag 21 april 2016 gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • 1.

    Het digitale ontwerpbestemmingsplan kunt u raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl(NL.IMRO.1705.144-ON01)

  • 2.

    Zowel het digitale als analoge ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij het Klanten Contact Centrum Lingewaard. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met het Klanten Contact Centrum, telefoon (026) 32 60 111.

 

Een ieder die het niet eens is met (onderdelen van) het ontwerpbestemmingsplan kan binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met een medewerker van het Klanten Contact Centrum, telefoon (026) 326 01 11 of met dhr. R. Noppen, team Ruimtelijk Beleid, telefoon (026) 326 03 28.

   

Bemmel, 20 april 2016

 

Naar boven