Omgevingsvergunning uitgebreide procedure Boskantse Broekstraat 7 te Wijchen

Logo Wijchen

Burgemeester en wethouders van Wijchen hebben een omgevingsvergunning verleend voor de activiteit bouwen en voor de activiteit afwijken van het bestemmingsplan. De omgevingsvergunning maakt het mogelijk dat er een woning wordt herbouwd en bijgebouw wordt gebouwd op het perceel aan de Boskantse Broekstraat 7 te Wijchen.

 

Ter inzage

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken zijn bij voorkeur op afspraak in te zien bij de consulenten van de balie Bouwen en Leefomgeving van het gemeentekantoor aan de Kasteellaan 22-24 in Wijchen. Ook kunt u bij hen een mondelinge toelichting krijgen. De consulenten zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur via telefoonnummer 024 751 71 11 of per e-mail via bouwenenleefomgeving@wijchen.nl. Op woensdagavond kunt u de stukken van 17.00 tot 19.30 uur inzien bij het informatiecentrum. Er is dan geen vakinhoudelijke deskundigheid aanwezig. De omgevingsvergunning voor de activiteit afwijken van het bestemmingsplan kunt u raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is:NL.IMRO.0296.BGBBOSKANTBROEK7-VGOV.

 

Beroep omgevingsvergunning

De termijn voor het indienen van een beroep bedraagt zes weken en vangt aan op 14 april 2016. Gedurende deze termijn kan beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Dit beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die zich tijdig met zienswijzen tot het college hebben gewend en door belanghebbenden die aantonen daar redelijkerwijs niet toe in staat zijn geweest. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn.

Voorlopige voorziening

Heeft u er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kunt u een voorlopige voorziening vragen. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet u indienen bij de Voorzieningenrechter, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Bij het verzoek om een voorlopige voorziening moet een kopie van het beroepschrift worden bijgevoegd.

U kunt ook digitaal beroep instellen en voorlopige voorziening vragen bij de rechtbank Gelderland via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening ( DigiD ). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voor de behandeling van een beroepschrift, maar ook voor een verzoek om een voorlopige voorziening, is griffierecht verschuldigd.

 

Wijchen, 13 april 2016

Burgemeester en wethouders van Wijchen

mr. J.Th.C.M. Verheijen, burgemeester

dr. G.W. Goedmakers, secretaris a.i.

Naar boven