Ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning

Logo Wormerland

Burgemeester en wethouders van Wormerland maken bekend dat zij voornemens zijn de omgevingsvergunning te weigeren voor het legaliseren van de reeds gerealiseerde burg en dam en het reeds gerealiseerde pad ter verbinding van de twee percelen Dorpsstraat 378 en Herenlaan 12 in Wormer. De gemeenteraad heeft geweigerd een ontwerpverklaring van geen bedenkingen af te geven.

Inzage: De weigering omgevingsvergunning, niet af te wijken van de bepalingen van het bestemmingsplan Landelijk Gebied gemeente Wormerland met de bijbehorende stukken liggen gedurende 6 weken (van 14 april 2016 tot 25 mei 2016) ter inzage in het gemeentehuis van Wormerland aan de Koetserstraat 3 te Wormer.

Zienswijzen: Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging kan een ieder schriftelijk zienswijzen tegen het ontwerpbesluit weigering omgevingvergunning en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Wormerland aan de Koetserstraat 3 te Wormer, postbus 20 1530 AA Wormer. Dit kan ook mondeling op afspraak met het taakveld Gebiedsontwikkeling, telefoon: 075-651 21 00.

Naar boven