Ontwerpbestemmingsplan ‘Nuenen-Zuid, herziening Molvense Erven 63’; gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. maken, in overeenstemming met het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Nuenen-Zuid, herziening Molvense Erven 63’ met ingang van 15 april 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan ‘Nuenen-Zuid herziening Molvense Erven 63’ voorziet in de mogelijkheid om vier extra (vrijstaande) woningen te realiseren op het perceel Molvense Erven 63 te Nuenen.

Terinzageligging

Het ontwerpbestemmingsplan kan op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, worden ingezien. Het plan is ook raadpleegbaar via de landelijk site: www.ruimtelijkeplannen.nl

Het ontwerpbestemmingsplan kan rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.BPNuenMolvErven63-C001 

Zienswijzen

Binnen de termijn van terinzageligging kan een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot dit ontwerpbestemmingsplan worden ingediend. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Nuenen, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de heer D. Senders van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving (telefoonnummer 040-2631641).

 

Nuenen, 14 april 2016

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven