Ontwerp-omgevingsvergunning Westerkerkweg 42, Venhuizen

Logo Drechterland

Burgemeester en wethouders van Drechterland maken het volgende bekend. Op grond van artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht zijn zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een woning. De woning is voorzien op het perceel Westerkerkweg 42 in Venhuizen.

Bestemmingsplan

De gevraagde omgevingsvergunning is in strijd met het bestemmingsplan omdat de woning gedeeltelijk buiten het bouwvlak is gesitueerd. Deze situering voldoet echter wel aan de uitgangspunten van het ruimtelijk beleid van de gemeente Drechterland.

Ter inzage

Het ontwerp van de omgevingsvergunning is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl en heeft de IMRO-code NL.IMRO.0498.OVWkerkweg42-ON01. Ook is een papieren versie van het ontwerp in te zien in het gemeentehuis van Drechterland, Raadhuisplein 1 in Hoogkarspel. De ontwerp-omgevingsvergunning ligt vanaf 14 april 2016 zes weken ter inzage, u kunt deze inzien tijdens kantooruren.

Zienswijzen

Naar aanleiding van de ontwerp omgevingsvergunning kan een ieder vanaf donderdag 14 april 2016 gedurende zes weken zienswijzen kenbaar maken. U kunt schriftelijk zienswijzen indienen en deze richten aan het college van burgemeester en wethouders van Drechterland, Postbus 9, 1616 ZG in Hoogkarspel. Ook kunt u mondeling zienswijzen indienen. Neemt u hiervoor contact op met de heer M. Groefsema, afdeling Ruimte, telefoonnummer 0228-534100.

Naar boven