Gewijzigde vaststelling wijzigingsplan“Woongebied Borne West, Veldovenweg 9”, Borne

Logo Borne

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borne maakt op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 29 december 2015 het wijzigingsplan “Woongebied Borne West, Veldovenweg 9“ hebben vastgesteld. Het betreft een wijzigingsplan conform artikel 3.6, lid 1, sub a van de Wet ruimtelijke ordening.

Het wijzigingsplan “Woongebied Borne West, Veldovenweg 9“ wijzigt de bestemming ‘Wonen’ en ‘Tuin’ op het perceel Veldovenweg ongenummerd (gelegen tussen nummer 7 en 11) te Borne door hier een bouwvlak op te nemen ten behoeve van één vrijstaande woning conform de wijzigingsbevoegdheid die is opgenomen in artikel 28.2 van de planregels van het bestemmingsplan “Woongebied Borne West”.

Ten opzichte van het ontwerpplan is een wijziging doorgevoerd in de planregels. Deze wijziging heeft betrekking op de algemene regels ten aanzien van parkeren en laden en lossen.

Inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van vrijdag 15 januari 2016 t/m vrijdag 26 februari 2016 bij de publieksbalie van het gemeentehuis (Rheineplein 1, Borne). Het vastgestelde wijzigingsplan is digitaal raadpleegbaar op de website ruimtelijkeplannen.nl via de volgende link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0147.BpWBWwz001-vg01

De digitale bestanden van het wijzigingsplan zijn beschikbaar gesteld op:

http://ruimtelijkeplannen.borne.nl/NL.IMRO.0147.BpWBWwz001-vg01

Beroep

Belanghebbenden die geen zienswijze over het ontwerpbesluit hebben ingediend, maar aan wie dit redelijkerwijs niet kan worden verweten, kunnen beroep instellen tegen dit besluit. Het instellen van beroep kan van zaterdag 16 januari 2016 t/m vrijdag 26 februari 2016 bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op zaterdag 27 februari 2016, tenzij binnen de beroepstermijn in samenhang met een ingesteld beroep een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en/of het vragen om een voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden.

Naar boven