Gemeente Raalte, Ontwerp-bestemmingsplanRaalte Bedrijventerreinen, correctieve herziening, Raalte

Logo Raalte

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend dat vanaf donderdag 14 april 2016 tot en met woensdag 25 mei 2016 het ontwerp-bestemmingsplan ‘Raalte Bedrijventerreinen, correctieve herziening’, met bijbehorende stukken ter inzage ligt. De stukken zijn te raadplegen op:

-de link http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0177.BP20150008-ON01

welke is te vinden op www.raalte.nl

-in de informatiehoek van het gemeentehuis, Zwolsestraat 16 in Raalte.

De (bron)bestanden zijn te downloaden op:

Deze correctieve herziening is er op gericht het geldende bestemmingsplan Raalte Bedrijventerreinen op onderdelen aan te passen. De aanpassingen vinden plaats in de regels en op de verbeelding.

In de regels wordt in de bestemming ‘Bedrijventerrein’ ten aanzien van bedrijfswoningen een en ander aangescherpt. Onder de algemene gebruiksregels is een verwijzing naar de ‘Parkeernormen Raalte 2015’ opgenomen.

Op de verbeelding worden enkele beperkte wijzigingen doorgevoerd door de groenbestemming te wijzigen in de verkeersbestemming om geplande verkeersaansluitingen mogelijk te maken. Tevens worden twee stukken grond aan de oostzijde van het plangebied toegevoegd en krijgen de groenbestemming.

Voor de exacte aanpassingen wordt verwezen naar de toelichting bij dit ontwerpbestemmingsplan.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Raalte. Daarbij kunnen de niet gearceerde regels niet opnieuw ter discussie gesteld worden omdat deze enkel een informatieve rol in deze herziening vervullen en formeel geen onderdeel van deze correctieve herziening uitmaken. De gearceerde delen zijn aanpassingen ten opzichte van het bestemmingsplan Raalte Bedrijventerreinen. Hier kan een zienswijze op naar voren gebracht worden.

Voor meer informatie wordt verwezen naar de toelichting van het ontwerp-bestemmingsplan ‘Raalte Bedrijventerreinen, correctieve herziening’. Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd naar de gemeenteraad van Raalte, Postbus 140, 8100 AC Raalte.

Een mondelinge zienswijze kan uitsluitend worden ingebracht via het team Ruimte. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met team Ruimte, telefoon (0572) 347799. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het bestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven