Vastgesteld wijzigingsplan ‘Hoofddorp Noord 2e wijziging’ 

Logo Haarlemmermeer

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken bekend, dat zij bij besluit van 12 januari 2016, nummer 2015.061422, het wijzigingsplan ‘Hoofddorp Noord 2e wijziging’ ongewijzigd hebben vastgesteld. Het plan heeft de planidentificatie NL.IMRO.0394.WPGhfdnoord2ewijz-C001. Het plan is conform de artikelen 1.2.1 tot en met 1.2.5 van het Besluit ruimtelijke ordening in elektronische vorm vastgelegd en in die vorm vastgesteld.

Het college heeft besloten om geen exploitatieplan vast te stellen voor het wijzigingsplan, omdat het kostenverhaal anderszins is verzekerd.

Op dit besluit is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing. De betekenis daarvan is vermeld onder het kopje ‘Beroep’. Dit betekent, dat een belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Verzocht wordt om in het beroepschrift te vermelden dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

 

Het plan

Het plan beslaat het perceel Hoofdweg 601 te Hoofddorp, dat is langs de Wijkermeerstraat.

Het plan maakt, in plaats van het nu gevestigde bedrijf Woodward, 79 woningen mogelijk.

 

Tegen het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

 

postcode 2131 BA

 

Inzien

Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan (verbeelding, regels, toelichting) kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente: www.haarlemmermeer.nl/ro  

Voorts liggen deze stukken ter inzage in het raadhuis in Hoofddorp. Geopend maandag tot en met vrijdag van 09.00-13.00 uur. Op afspraak zijn deze stukken dagelijks ook in te zien van 13.00-17.00 uur en op dinsdagavond van 17.00-20.00 uur. Een afspraak maakt u via 0900-1852.

 

De terinzageligging begint op 15 januari 2016 en duurt zes weken.

 

Beroep

Binnen de zes weken waarin de stukken ter inzage liggen kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State:

belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Op het vaststellingsbesluit is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent, dat een belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Verzocht wordt om in het beroepschrift te vermelden dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

 

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de genoemde termijn van terinzageligging. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degenen die beroep hebben ingesteld, kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Indien het verzoek om voorlopige voorziening tijdens de beroepstermijn is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Voor het in behandeling nemen van het verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

Samenhang

Tegelijk met deze bekendmaking staat in dit medium de bekendmaking omtrent het besluit tot vaststelling van hogere geluidwaarden.

 

Naar boven