Vastgesteld bestemmingsplan ‘Reparatieplan Buitengebied, Hoevenseweg 26 en statische opslag in kassen’ Etten-Leur

Logo Etten-Leur

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 21 maart 2016 het bestemmingsplan ‘Reparatieplan Buitengebied, Hoevenseweg 26 en statische opslag in kassen’ (NL.IMRO.0777.0093R1BUITENGEBIED-3001) heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan betreft het herstel van een tweetal onderdelen van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ (2013) naar aanleiding van de uitspraak van de Raad van State over dit plan. Het gaat om de locatie Hoevenseweg 26 en het aspect ‘statische opslag in kassen’. Het reparatieplan Buitengebied heeft geen voorbereidingsprocedure doorlopen maar is direct vastgesteld. Het besluit tot vaststelling en de daarbij behorende stukken waaronder het raadsvoorstel, de motivering daarvan met bijlagen en het bestemmingsplan liggen met ingang van donderdag 14 april 2016 tot en met donderdag 26 mei 2016 voor een ieder ter inzage. De stukken kunnen tijdens openingstijden worden ingezien in het informatiecentrum in het stadskantoor aan de Roosendaalseweg 4. Het vastgestelde bestemmingsplan is ook te raadplegen via www.etten-leur.nl >plannen en (ver)bouwen> bestemmingsplannen> Reparatieplan Buitengebied Hoevenseweg 26 en statische opslag in kassen. Daarnaast kunt u het bestemmingsplan digitaal raadplegen via: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de periode van ter inzagelegging kan tegen het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het bestemmingsplan ‘Reparatieplan Buitengebied Hoevenseweg 26 en statische opslag in kassen’ beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019 te 2500 EA ’s Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden bij dit plan.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij degene die beroep instelt tevens een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dan treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Etten-Leur, 13 april 2016

Naar boven