"Ontwerp 2e wijziging bestemmingsplan Oosterdalfsen, herverkaveling"

Logo Dalfsen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken bekend dat vanaf 14 april 2016 tot en met  25 mei 2016 voor iedereen het ontwerp "2e wijziging bestemmingsplan Oosterdalfsen, herverkaveling” ter inzage ligt.

Het wijzigingsplan maakt het mogelijk dat voor een bouwstrook aan de zuidoost kant van Oosterdalfsen naast vrijstaande woningen ook halfvrijstaande woningen gebouwd mogen worden.

Het plangebied maakt onderdeel uit van de nieuwbouwwijk Oosterdalfsen in Dalfsen en ligt tussen de straten Middeleeuwen (nieuw) en de Welsummerweg in.

Het ontwerp wijzigingsplan ligt voor iedereen ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen. Ook kunt u het wijzigingsplan inzien via de website www.dalfsen.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.DOosterdalfsenwz2-on01. De bestanden zijn beschikbaar via http://ro.dalfsen.nl.

Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Iedereen kan van 14 april 2016 tot en met  25 mei 2016 via een brief of mondeling een zienswijze geven op het plan. Uw brief kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Voor een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met mevrouw B. Eekhof, telefoon (0529) 48 82 67. In de zienswijze moet u aangeven over welke onderdelen van het ontwerp wijzigingsplan uw zienswijze gaat.

Dalfsen, 14 april 2016  

Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

 

 

Naar boven