Ontwerp bestemmingsplan Hamersveldseweg 116

Logo Leusden

Burgemeester en wethouders maken bekend dat vanaf donderdag 14 januari 2016 het ontwerp bestemmingsplan Hamersveldseweg 116 ter inzage ligt.

Ontwerp bestemmingsplan

Het ontwerp bestemmingsplan voorziet in de realisatie van een woning op het perceel Hamersveldseweg 116 te Leusden. Het bouwvlak voor die woning is gesitueerd op de locatie waar thans een bedrijfsgebouw overeenkomstig de bestaande bedrijfsbestemming staat. Die bedrijfsbestemming op het perceel wordt in dit bestemmingsplan, door de komst van de woonbestemming, wegbestemd.

Ter inzage legging

Het ontwerp bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 14 januari 2016 tot en met woensdag 24 februari 2016 ter inzage bij het omgevingsloket in het gemeentehuis. Het omgevingsloket is geopend op werkdagen tussen 09:00uur en 12:00uur.

Vanaf 14 januari 2016 zijn de stukken ook digitaal in te zien op de gemeentelijke website: www.leusden.nl/bestemmingsplannen

Daarnaast is het ontwerp bestemmingsplan ook in te zien op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0327.165-0301

De officiële bronbestanden kunt u downloaden op:

http://www.leusden.nl/durp/plans/NL.IMRO.0327.165-/NL.IMRO.0327.165-0301

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen bij de gemeenteraad van Leusden naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen omtrent het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden toegestuurd aan de gemeente Leusden, afdeling Beleid, Postbus 150, 3830 AD Leusden. Voor het mondeling overbrengen van zienswijzen kan, tot drie werkdagen vóór afloop van de termijn van de terinzagelegging telefonisch via nummer 14033 een afspraak worden gemaakt met de afdeling Beleid.

U kunt uw schriftelijke zienswijzen ook mailen naar gemeente@leusden.nl o.v.v. ‘Zienswijze ontwerp bestemmingsplan Hamersveldseweg 116’. Vergeet daarbij niet uw naam en adresgegevens te vermelden. Deze hebben wij nodig om de zienswijzennota toe te sturen. Een per mail ontvangen zienswijze wordt op dezelfde manier behandeld als een per post ontvangen zienswijze. De afhandeltermijn is daardoor langer dan gebruikelijk voor een e-mailbericht.

Naar boven