Ontwerp bestemmingsplan Plantage Noord – deelplan De Wissel

Logo Diemen

Burgemeester en wethouders maken conform artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerp bestemmingsplan “Plantage Noord – deelplan De Wissel” ter inzage ligt. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het terrein gelegen tussen Kriekenoord, De Wissel, Muiderstraatweg en Het Pontveer. Dit plan is met name nodig vanwege een gewijzigde verkaveling (aanpassing tracé van de ontsluitingsweg Het Pontveer)

 

Het ontwerp bestemmingsplan ligt van 8 april tot en met 19 mei 2016 bij de balie in het gemeentehuis ter inzage. Ook is het plan te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de planidn NL.IMRO.0384.BPplantagenoord1-OW01.

Gedurende deze periode kan een ieder, schriftelijk of mondeling, een gemotiveerde zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen.

 

Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Diemen, Postbus 191, 1110 AD Diemen. Voor het mondeling naar voren brengen van de zienswijze kunt u uiterlijk een week vóór het aflopen van de ter inzage termijn een afspraak maken via het Klant Contact Centrum (telefoonnummer (020) 31 44 888).

Naar boven