Voorontwerpbestemmingsplan “Kom Gemonde”

Logo Sint-Michielsgestel

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel geven ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening kennis van de voorbereiding van een nieuw bestemmingsplan voor het plangebied “Kom Gemonde”. Inmiddels is een voorontwerpbestemmingsplan voor dit gebied gereed. Dit plan wordt overeenkomstig de “Inspraakverordening gemeente Sint-Michielsgestel“ ter inzage gelegd.

 

Het plangebied omvat het volledige stedelijke gebied van Gemonde. Het betreft een actualisering van de vigerende plannen en geeft een planologisch/juridische regeling voor het plangebied.

Het bestemmingsplan is conserverend van aard en heeft een beheersmatig karakter.

I nformatie en i nspraak procedure

Het voorontwerpbestemmingsplan “Kom Gemonde”, met de daarop betrekking hebbende stukken ligt van vrijdag 15 april 2016 tot en met donderdag 26 mei 2016 voor een ieder ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Meanderplein 1 in Sint-Michielsgestel. Buiten de openingstijden is inzage op afspraak mogelijk. Daarvoor kunt u bellen naar de centrale balie (073 553 11 11).

 

Het digitale voorontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken kunt u via diverse zoekopties (via kaart, adres of ID-nummer NL.IMRO.0845.BP2016GMDKOMM100-VO01) raadplegen en downloaden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl of via de volgende directe link/weblocatie: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0845.BP2016GMDKOMM100-VO01

 

Binnen de genoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder een schriftelijke of mondelinge inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan indienen. Schriftelijke inspraakreacties moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel, Postbus 10.000, 5270 GA Sint-Michielsgestel. Een mondelinge inspraakreactie kunt u op afspraak geven. Voor informatie kunt u contact opnemen met de heer P. van Boxtel, bereikbaar op het telefoonnummer (073) 553 11 65.

 

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel,

14 april 2016

 

Naar boven