Ontwerp-bestemmingsplan “Boppewei 17 De Westereen”

Logo Dantumadiel

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat vanaf donderdag 7 april 2016 gedurende 6 weken bij het KlantKontaktSintrum in het gemeentehuis te Damwâld voor iedereen ter inzage ligt het

 

  • 1.

    Ontwerp-bestemmingsplan ”Boppewei De Westereen”.

 

Het ontwerp-bestemmingsplan heeft betrekking op nieuwe ontwikkelingen van het tuincentrum “Groenrijk”, nu “Tuin” geheten. Het bedrijf speelt daarmee in op de nieuwe ruimtelijke situatie die is ontstaan door de aanleg van de Centrale As.

 

Het ontwerp-bestemmingsplan is ook te raadplegen via de website www.dantumadiel.eu (onder digitale dienstverlening, plannen ter inzage) en via www.ruimtelijkeplannen.nl. De directe link met IMRO codering van het bestemmingsplan is:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1891.bpWEtuin-0301.

 

Gedurende 6 weken na de dag van de terinzagelegging kan iedereen een zienswijze geven. Dit kan schriftelijk, gericht aan de gemeenteraad van Dantumadiel, Postbus 22, 9104 ZG in Damwâld, en ook mondeling. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u bellen met telefoonnummer 14-0511 en vragen naar de behandelende ambtenaar. Om termijnoverschrijding te voorkomen, verzoeken wij u om dan uiterlijk 14 dagen voor het einde van de terinzagetermijn een afspraak te maken.

Damwâld, 6 april 2016

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel,

drs. K.S. Heldoorn

burgemeester

E. Wagenaar,

loco-secretaris.

Naar boven