Omgevingsvergunning Viaductstraat 185, 9561 AK Ter Apel

Logo Vlagtwedde

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Vlagtwedde maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend:

Voor: het gebruik van gronden in strijd met een bestemmingsplan, met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3°, (Wabo), voor het oprichten van een woning met bijgebouwen.

Locatie: Viaductstraat 185, 9561 AK Ter Apel.

Besluit vaststellen hogere grenswaarde

Ten behoeve van bovengenoemde omgevingsvergunning hebben burgemeester en wethouders van Vlagtwedde een hogere grenswaarde ten gevolge van wegverkeerslawaai als bedoeld in artikel 82 e.v. van de Wet geluidhinder vastgesteld.

De omgevingsvergunning ‘De linten Viaductstraat 185’ en het besluit hogere grenswaarde met daarbij horende bijlagen, liggen met ingang van 7 april 2016 tot en met 18 mei 2016, tijdens de normale kantooruren, ter inzage op het gemeentehuis, Dorpsstraat 1, 9551 AB Sellingen. Tevens kunt u alle stukken in elektronische vorm raadplegen op: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0048.OV1506-vs01 en op http://www.vlagtwedde.nl/.

Belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om tijdig een zienswijze in te dienen en de belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend kunnen tijdens de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Rechtbank Noord-Nederland, sector Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Voor de behandeling van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet.

Daarom kunnen belanghebbenden die een beroepschrift hebben ingediend de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed gelet op de betrokken belangen dat vereist. Het verzoek kan ook digitaal worden ingediend bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven