Anterieure overeenkomst Oud Eemnesserweg 1a en 3

Logo Baarn

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 6.24 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 17 november 2015 een anterieure overeenkomst volgens artikel 6.24 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening hebben gesloten met BMG Vastgoed B.V. te Hoorn. De anterieure overeenkomst heeft betrekking op het realiseren van een wellnesscentrum op de percelen Oud Eemnesserweg 1a en 3 te Baarn, kadastraal bekend gemeente Baarn, sectie C, nummers 1229 en 1389.

Omdat de overeenkomst is aangegaan voordat het bestemmingsplan hiervoor van kracht wordt, wordt deze overeenkomst een anterieure (voorgaande) overeenkomst genoemd. In de overeenkomst zijn onder andere afspraken gemaakt over de ontwikkeling van een wellnesscentrum en de wederzijdse rechten en de plichten.

Ter inzage en informatie

Ter uitvoering van artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening ligt een zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst van vrijdag 15 januari 2016 tot en met donderdag 25 februari 2016 ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis, Stationsweg 18 te Baarn. Tegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Aberson-Vlassenrood (035 -54 81 896) of per mail Matanja.Aberson-Vlassenrood@baarn.nl.

Naar boven