Ontwerp Nota Grondbeleid Lisse 2016 - 2020

Logo Lisse

Burgemeester en wethouders van Lisse maken bekend dat het ontwerp van de Nota Grondbeleid van 31 maart tot en met 11 mei 2016 voor een ieder ter inzage ligt.

Inhoud

Grondbeleid is een middel om gemeentelijke ambities waar te maken. Met deze Nota Grondbeleid geeft de gemeente invulling aan het bevorderen van het gewenste ruimtegebruik, ruimtelijke kwaliteit, rechtvaardige verdeling van kosten en opbrengsten en het beheersen van de risico’s van ruimtelijke ontwikkelingen voor de gemeente. De gemeente Lisse kiest voor gereserveerd grondbeleid.

Inzien

Het ontwerp van de Nota Grondbeleid ligt voor een ieder ter inzage van 31 maart tot en met 11 mei 2016 bij de balie van het gemeentehuis. Ook kunt u de Nota Grondbeleid op de website www.lisse.nl inzien.

Reageren

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen een zienswijze op het ontwerp van de Nota Grondbeleid indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 200, 2160 AE Lisse. Vermeld daarbij ‘zienswijze Nota Grondbeleid’ en zet uw adresgegevens er ook bij.

Het college van burgemeester en wethouders bundelt vervolgens de reacties en laat insprekers weten wat er met hun reactie is gebeurd. Mede op basis van de inspraakreacties stelt de gemeenteraad de Nota Grondbeleid Lisse uiteindelijk vast.

 

Lisse, 5 april 2016

Het college van burgemeester en wethouders

Naar boven