Ontwerp uitwerkingsplan Noorderhemweg 4

Logo Kaag en Braassem

Ontwerp Uitwerkingsplan Noorderhemweg 4

Het college van burgemeester en wethouders maakt het volgende bekend. Op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt het ontwerp Uitwerkingsplan Noorderhemweg 4 ter inzage.

 

Locatie van het Uitwerkingsplan Noorderhemweg 4

Het plangebied ligt aan de Noorderhemweg 4 en het achterliggende perceel te Roelofarendsveen.

 

Wat houdt het Uitwerkingsplan Noorderhemweg 4 in?

Met het Uitwerkingsplan Noorderhemweg 4 wordt planologisch de ruimte gegeven aan de realisatie van een fietsverbinding tussen het centrumplan (De Oevers) en de Noorderhemweg. Tevens wordt in het plan ruimte gegeven aan de realisatie van 3 woningen op het achterliggende perceel.

 

Wanneer en waar kunt u het plan inzien?

Iedereen kan het ontwerp Uitwerkingsplan Noorderhemweg 4 en de bijbehorende van stukken van 14-1-2016 t/m 24-2-2016 inzien bij de ontvangstbalie in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen.

U kunt het bestemmingsplan ook digitaal inzien op onze website www.kaagenbraassem.nl onder het kopje ‘Wonen en leven’ en vervolgens ‘Wonen en bouwen’ of op www.ruimtelijkeplannen.nl Hiervoor kunt u het ID-nummer: NL.IMRO.1884.UPNoorderhemweg4-ONT1 gebruiken.

 

Hoe kunt u reageren?

Van 14-1-2016 t/m 24-2-2016 kan schriftelijk een reactie geven op het ontwerp Uitwerkingsplan Noorderhemweg 4 en de bijbehorende stukken. De zienswijzen richt u aan de gemeenteraad van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen. In uw reactie moet u duidelijk uw naam en adres vermelden, en aangeven dat het over het Uitwerkingsplan Noorderhemweg 4 gaat.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

 

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem,

8-1-2016

Naar boven