Voorbereiding wijzigingsplan Suyderbon, Rijnsaterwoude

Logo Kaag en Braassem

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijk ordening (Bro) bekend dat voorbereidingen worden getroffen voor het wijzigingsplan Suyderbon te Rijnsaterwoude.

 

Het plan betreft een bestemmingsplanwijziging ten einde de realisatie van twee woningen direct ten oosten van Suyderbon 48 te Rijnsaterwoude mogelijk te maken.

 

Presentatie concept plan

De initiatiefnemers van het plan zullen op 26 januari 2016 tussen 19:30 en 21:00 uur het plan nader toelichten in het Schoolhuis (Herenweg 22) te Rijnsaterwoude. Een ieder is van harte uitgenodigd om op deze inloopavond de plannen te bekijken en tijdens deze avond met initiatiefnemers hierover van gedachten te wisselen. Uw input kan gebruikt worden door de initiatiefnemers om in een vroeg stadium de planvorming te optimaliseren. Vanuit de gemeente zal de behandelend ambtenaar, dhr. M. de Weerd, aanwezig zijn voor vragen over het vervolg van de procedure.

 

Zienswijzen

Na beantwoording van de mogelijke reacties zal het plan naar verwachting medio februari als ontwerpwijzigingsplan worden gepubliceerd. Hierover zal de gemeente via de gebruikelijke weg publiceren. Het plan ligt vanaf dat moment voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis en is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt vanaf dat moment ook uw zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar maken.

 

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem,

13 januari 2016

 

Naar boven