Ontwerpbestemmingsplan “Eerselseweg 35 - Sneidershoek 2”

Logo Eersel

Burgemeester en wethouders van Eersel maken op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Eerselseweg 35 - Sneidershoek 2” met ingang van 7 april 2016 gedurende 6 weken ter inzage ligt in het gemeentehuis. Het ontwerp met bijbehorende stukken is digitaal in te zien op www.eersel.nl/ruimtelijkeplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0770.BPBew35sh20048-ONTW.

Waar gaat het bestemmingsplan over?

Het bestemmingsplan “Eerselseweg 35 – Sneidershoek 2” heeft betrekking op de locaties

Eerselseweg 35 en Sneidershoek 2 te Knegsel. Op de locatie Eerselseweg 35 is Neutkens Planten- en bomencentrum gevestigd. Op de locatie Sneidershoek 2 is een rundveehouderij gevestigd. Neutkens Planten- en bomencentrum zoekt al enige tijd naar uitbreidingsmogelijkheden voor het planten- en bomencentrum als gevolg van onder andere een tekort aan opslagcapaciteit. Uitbreiding is mogelijk op het perceel van de naastgelegen rundveehouderij.

Wilt u een zienswijze hierover kenbaar maken?

Binnen de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk (niet per e-mail) een zienswijze op het ontwerp kenbaar maken bij de gemeenteraad, postbus 12, 5520 AA Eersel. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken, u moet dan -ook binnen de genoemde termijn- contact opnemen met Bas Joosten, afdeling Ontwikkeling, team Ruimte, te bereiken via (0497) 531 300.

Naar boven