Wijzigingsplan Burloseweg 40 - vastgesteld

Logo Winterswijk

Ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat met ingang van 6 april 2016 gedurende zes weken ter inzage ligt het op 5 april 2016 door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk vastgestelde wijzigingsplan ten behoeve van het perceel Burloseweg 40.

Ligging en doel

Het perceel Burloseweg 40 ligt in buitengebied van Winterswijk in het buurtschap Kotten.

Het perceel heeft momenteel een agrarische bestemming. Doel van het wijzigingsplan is de de wijziging van de vorm van het agrarisch bouwvlak.

Waar ter inzage

Het wijzigingsplan ligt ter inzage bij de publieksbalie op het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0294.WP1601BGBURLOSWG40-VA01.

Beroep

Gedurende de beroepstermijn (van donderdag 7 april 2016 tot en met woensdag 18 mei 2016) kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld tegen het wijzigingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door:

  • 1.

    Belanghebbenden die tegen het ontwerpbesluit een zienswijze hebben ingediend bij het college van burgemeester en wethouders;

  • 2.

    Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen;

Aan wie richten?

Het beroepschrift kunt u sturen naar Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Inwerkingtreding

Het wijzigingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de genoemde beroepstermijn. Als binnen de termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Winterswijk, 5 april 2016

Naar boven