Ontwerp bestemmingsplan ‘Kleine Haarsekade’

Logo Gorinchem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gorinchem maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van woensdag 6 april tot en met dinsdag 17 mei 2016 voor een ieder ter inzage ligt:

Het ontwerp bestemmingsplan ’Kleine Haarsekade’ (NL.IMRO.0512.BP2016160) evenals de daarop betrekking hebbende stukken.

Het plangebied (4205 NA) van dit bestemmingsplan ligt ten noorden van Rijksweg A15 te Gorinchem en betreft het perceel nabij Kleine Haarsekade 125.

Het bestemmingsplan wordt globaal begrensd door:

  • ten noorden: Kleine Haarsekade 126

  • ten oosten: Kleine Haarsekade 125

  • ten zuiden: Kleine Haarsekade 122

  • ten westen: de weg de Kleine Haarsekade

Het bestemmingsplan is opgesteld ten behoeve van de bouwplanontwikkeling van maximaal 17 woningen op de betreffende locatie.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan wordt digitaal beschikbaar gesteld op een landelijke voorziening. Via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?woonplaats=gorinchem ziet u de ruimtelijke plannen van de gemeente Gorinchem.

Op de gemeentelijke website www.gorinchem.nl/bestemmingsplannen onder de kop Ontwerp --> Ontwerp bestemmingsplan ‘Kleine Haarsekade’ staat een rechtstreekse link naar het digitale ontwerp bestemmingsplan op de landelijke voorziening.

Het ontwerp bestemmingsplan kan ook elke werkdag worden ingezien tijdens de openingsuren van het stadhuis (informatiehoek), Stadhuisplein 1 te Gorinchem.

Zienswijzen

Vanaf woensdag 6 april tot en met dinsdag 17 mei 2016 kan door iedereen zowel een schriftelijke als een mondelinge zienswijze naar voren worden gebracht.

Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Gorinchem, Postbus 108, 4200 AC Gorinchem. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijze of informatie over het ontwerp bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer R.H. Osenga van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, via telefoonnummer 0183 – 659 311. E-mailen kan naar r.osenga@gorinchem.nl .

Gorinchem, 5 april 2016

Naar boven