Ontwerpbestemmingsplan Loopkantstraat/President Kennedylaan

Logo Uden

Staatscourant/Gemeenteblad, College van gemeente Uden,

31 maart 2016, nr. 2016-71

 

 

Ontwerpbestemmingsplan ‘Loopk antstraat/President Kennedylaan

 

Bekendmaking

Burgemeester en wethouders van Uden maken bekend dat met ingang van vrijdag 1 april 2016 het ontwerpbestemmingsplan ‘Loopkantstraat/President Kennedylaan’ gedurende zes weken, dus tot en met 12 mei 2016, ter inzage wordt gelegd, met de mogelijkheid voor belanghebbenden om hierop met een zienswijze te reageren.

 

Inhoud bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan biedt een juridisch-planologisch kader voor het mogelijk maken van de realisering van maximaal 18 woonunits aan de Loopkantstraat te Uden, ter hoogte van de President Kennedylaan. De woonunits worden tijdelijk geplaatst, voor de duur van maximaal 20 jaar. De units voorzien in de tijdelijke huisvesting van urgente woningzoekenden, voor ten hoogste 2 jaar.

 

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt ter inzage tijdens de openingstijden bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken in het Gemeentehuis, Markt 145 te Uden. De documenten zijn ook digitaal raadpleegbaar via de website van de gemeente Uden, via www.uden.nl, onder inwoners, bouwen en verbouwen, bestemmingsplannen. Het uitwerkingsplan is ook digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl, via NL.IMRO.0856.BPLoopk-ON01.

 

Indienen zienswijzen

Tot en met 12 mei 2016 kunnen belanghebbenden, naar keuze mondeling of schriftelijk, met het naar voren brengen van een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Uden, Postbus 83, 5400 AB Uden. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar. U kunt ook digitaal een zienswijze indienen. Hiervoor dient u conform de regeling elektronisch verkeer gebruik te maken van het webformulier op de website www.uden.nl. Dit formulier kunt u vinden onder ‘bouwen en verbouwen/bestemmingsplannen/procedure bestemmingsplan. Een zienswijze die op een andere digitale wijze wordt ingediend, bijvoorbeeld per e-mail, wordt niet in behandeling genomen.

De gemeenteraad zal eventueel naar voren gebrachte zienswijzen betrekken bij haar besluitvorming rondom de vaststelling van het bestemmingsplan.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer 14 0413.

 

Uden, 29 maart 2016

Burgemeester en wethouders van Uden

de secretaris de burgemeester

mr. J.M. Smarius drs. H.A.G. Hellegers

Naar boven