Omgevingsvergunning Druisdijk 2a, Alphen

Logo Alphen-Chaam

Het college van burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam deelt mede dat op 8 maart 2016 een omgevingsvergunning is verleend voor het volgende project:

• Het oprichten van een varkensstal aan de Druisdijk 2a, 5131 NP Alphen.

De beslissing op de aanvraag (activiteiten: bouwen, milieu en planologisch strijdig gebruik) is voorbereid met de zogenoemde uitgebreide procedure. Gedurende de termijn van terinzagelegging van de ontwerp-omgevingsvergunning is een zienswijze ingekomen van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant. Door aan de omgevingsvergunning twee voorschriften toe te voegen, is naar het oordeel van het college aan de zienswijze tegemoet gekomen.

De beschikking en bijbehorende stukken liggen met ingang van dinsdag 29 maart 2016 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage op het gemeentekantoor te Alphen. Voorafgaand aan een inzage wordt geadviseerd om telefonisch een afspraak daarvoor te maken. De beschikking en bijbehorende stukken zijn tevens in te zien op <www.ruimtelijkeplannen.nl>.

Tot en met maandag 9 mei 2016 kunnen belanghebbenden, die tijdig een zienswijze kenbaar hebben gemaakt of aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijze tegen de ontwerp-beschikking kenbaar te hebben gemaakt, een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA Breda.

De beschikking treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij naast een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening binnen de beroepstermijn wordt gedaan bij de voorzieningenrechter.

 

Naar boven