Voorbereidingsbesluit "Boschkens-Surfplas" (Goirle)

Logo Goirle

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle maakt op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 12 april 2016 een voorbereidingsbesluit heeft genomen voor een deel van het plangebied "Boschkens-Surfplas" (NL.IMRO.0785.VB2016001Boschkens-vg01), gelegen te Goirle.

 

Ligging voorbereidingsbesluit

Het voorbereidingsbesluit kent globaal de volgende begrenzing. Aan de oostzijde ligt het bosgebied van Boschkens, het (toekomstige) bedrijventerrein Tradepark 58 vormt de begrenzing aan de noord- en westzijde. Aan de zuidzijde is globaal de Rillaersebaan de grens. Voor de exacte ligging wordt verwezen naar de bij het voorbereidingsbesluit behorende kaart.

 

Ter inzage

Het voorbereidingsbesluit, alsmede de daarbij behorende stukken tekening het bestemmingsplan zelf, liggen met ingang van heden voor een ieder ter inzage op werkdagen van 9.00 tot 12.30 uur in de hal van het gemeentehuis, Oranjeplein 1 te Goirle en kan dan, of na afspraak, worden ingezien. Het voorbereidingsbesluit is ook raadpleegbaar via www.goirle.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl

 

Tegen het vaststellen van een voorbereidingsbesluit staat het instellen van beroep niet open.

 

 

Goirle, 13 april 2016

het college van burgemeester en wethouders

Michel Tromp Machteld Rijsdorp

gemeentesecretaris burgemeester

Naar boven