Omgevingsvergunning Heijsterstraat 21-23, Nederweert, gemeente Nederweert

Logo Nederweert

Voor de locatie Heijsterstraat 21-23 te Nederweert wordt een omgevingsvergunning ter inzage gelegd. Het besluit ziet op het buitenplans afwijken van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Nederweert’ voor het oprichten van een varkensstal en loods dichter dan 50 meter tot de A2, hoger dan 10 meter en op archeologisch waardevolle grond. Naast de activiteit buitenplans afwijken maken de activiteiten bouwen van een bouwwerk, veranderen van een inrichting en uitvoeren van werken deel uit van de omgevingsvergunning (kenmerk UV 20140150)

 

Tegen de ontwerpvergunning zijn zienswijzen ingediend. De omgevingsvergunning is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp.

 

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, vanaf 15 januari 2016 bij de centrale klantenbalie (iedere ochtend van 9.00 tot 12.30 en op donderdag van 16.30 tot 19.00) of op afspraak. Daarnaast zijn de stukken behorende bij het buitenplans afwijken van het bestemmingsplan gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het instellen van beroep is vanaf de dag na terinzagelegging t/m 26 februari 2016 mogelijk voor belanghebbenden bij de Sector Bestuursrecht van Rechtbank Limburg. U kunt gelijktijdig vragen om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van Rechtbank Limburg.

 

Nederweert, 14 januari 2016

Burgemeester en wethouders van Nederweert

Naar boven