UITWERKINGSPLAN DE ERVEN DEELPLAN 14 ONHERROEPELIJK

Logo Veenendaal

In de wijk Buurtstede van Veenendaal-oost is het uitwerkingsplan De Erven deelplan 14 met ingang van 15 juli 2015 in werking getreden en met ingang van 31 december 2015 onherroepelijk geworden. Dit uitwerkingsplan voorziet in de realisering van 25 grondgebonden woningen. Dit project van ontwikkelingsmaatschappij LATEI ligt aan het Van ’t Rieterf, Van Garderenerf en Van Buurenerf.

Tegen het uitwerkingsplan is beroep aangetekend en een verzoek om voorlopige voorziening ingediend.

De Raad van State heeft op 14 juli 2015 het verzoek om voorlopige voorziening niet ontvankelijk verklaard. Nadat de Raad van State een uitspraak had gedaan in het verzoek om voorlopige voorziening is er een einde gekomen aan de schorsende werking van het ingediende beroepschrift en is het uitwerkingsplan op 15 juli 2015 in werking getreden.

Over het ingediende beroepschrift heeft de Raad van State uitspraak gedaan op 30 december 2015. Daardoor is het uitwerkingsplan op 31 december 2015 onherroepelijk geworden. Het beroep tegen het uitwerkingsplan is ongegrond verklaard.

Plan inzien

Wilt u meer weten over de inhoud van het plan? Op de website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u het uitwerkingsplan en de bijbehorende stukken digitaal inzien.

Deze publicatie is ook online geplaatst in de Staatscourant en het Gemeenteblad d.d. 13 januari 2016.

In deze publicaties vindt u rechtstreekse links naar het uitwerkingsplan.

Via de zoekpagina https://zoek.officielebekendmakingen.nl kunt u deze publicaties terugvinden.

U kunt het uitwerkingsplan ook op het gemeentehuis inzien. Het plan ligt met ingang van donderdag 14 januari 2016 ter inzage bij het Omgevingsloket in de centrale hal van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Deze balie is op de volgende tijden geopend:

  • maandag van 17.00 tot 20.00 uur

  • dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur

  • donderdag van 09.00 tot 20.00 uur.

Geen mogelijkheid van bezwaar of beroep

Het indienen van bezwaar of het instellen van beroep tegen het uitwerkingsplan is niet meer mogelijk.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het plan kunt u contact opnemen met mevrouw A. Swart van de afdeling Wonen en Leven, telefoonnummer (0318) 538 538.

Naar boven