Ontwerpbestemmingsplan Donkhofll, Haarsteeg

Logo Heusden

Het college van Heusden maakt bekend dat het heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Donkhof ll, Haarsteeg (NL.IMRO.0797.DONKHOFIIHAARSTEEG-ON01).

Het plangebied is gelegen in de kern Haarsteeg binnen de gemeente Heusden. Het bestaat uit een perceel dat zich aan de doodlopende weg Donkhof bevindt. Het perceel is gelegen achter de Haarsteegsestraat 15/15a en aangrenzend aan de Donkhof-locatie. Het plangebied is ongeveer 20 meter breed en ruim 130 meter lang.

Het doel van dit bestemmingsplan is het mogelijk maken van één grondgebonden vrijstaande woning.

Het bestemmingsplan wordt waarschijnlijk vastgesteld in de raadsvergadering van 12 juli 2016.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 31 maart 2016gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Vlijmen. Een digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen via www.heusden.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan indienen bij de raad van Heusden. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Wilt u mondeling reageren of wil u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Marino Kuper via telefoonnummer 14 073.

Naar boven