Hiaure, Hantumerwei 16, het herverdelen van dieren binnen de bestaande stal en het verplaatsen van jongvee naar een andere locatie, het plaatsen van een mestzak en een sleufsilo deels buiten het bouwvlak en het aanleggen van een weg op eigen terrein (besluit en beroep)

Logo Dongeradeel

Zaaknummer: 20140615 OLO nummer: 1441509

Omgevingsaanvraag voor het herverdelen van dieren binnen de bestaande stal en het verplaatsen van jongvee naar een andere locatie, het plaatsen van een mestzak en een sleufsilo deels buiten het bouwvlak en het aanleggen van een weg op eigen terrein (12 mei 2016)

Besluit en beroep

Op de volgende aanvraag hebben B&W een besluit genomen. Alleen belanghebbenden die eerder een zienswijze hebben tegen het ontwerpbesluit hebben ingediend, kunnen in beroep gaan tegen dit besluit. Nadat dit besluit ter inzage is gelegd, moet u vóór genoemde datum een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord Nederland in Groningen. Let u er op dat u uw naam en adres vermeldt, de datum, om welk besluit het gaat en wat uw redenen zijn. U kunt in afwachting van de behandeling van het beroep de rechtbank ook om een voorlopige voorziening vragen. Het kan zijn dat u niet in de gelegenheid was om een zienswijze in te dienen. Als u dat kunt aantonen, dan is beroep misschien toch nog mogelijk. Dat beoordeelt de Rechtbank.

Naar boven