Melding door de Kansspelautoriteit in het kader van artikel 30q, vijfde lid, van de Wet op de kansspelen in verband met een wijziging van de te naam stelling.

Op 3 oktober 2015 zijn de bedrijfsactiviteiten van de heer S. Çiftςi, Sonic Electronics (KvK-nummer 60280816), overgenomen door Royal Games B.V. (KvK-nummer 61702102). Daar de activiteiten zijn overgenomen door Royal Games B.V. heeft deze onderneming de raad van bestuur van de Kansspelautoriteit (hierna: de raad) gevraagd alle verantwoordelijkheden en eventuele toekomstige verplichtingen ter zake van het hierboven genoemde bedrijf verleende modeltoelating voor kansspelautomaten op naam te stellen van Royal Games B.V.

De raad is bij besluit van 17 maart 2016, kenmerk 00.067.152, akkoord gegaan met dit verzoek. Hierdoor zijn alle modeltoelatingen (in de zin van artikel 30m en 30o van de Wet op de kansspelen) die op naam van Sonic Electronics gesteld waren, op naam van Royal Games B.V. gesteld. Deze wijziging van tenaamstelling heeft betrekking op de hieronder genoemde modeltoelating.

Behendigheidsautomaat

VVT nummer

Naam speelautomaat

Naam vorige houder

TB9405

Fun4Four

Sonic Electronics

Naar boven