Herhaalde terinzagelegging ontwerp exploitatieplan Obdam – PolderweijdeHerziening

Logo Koggenland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken op grond van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het hierna te noemen ontwerp exploitatieplan voor een ieder ter inzage ligt:

-Obdam – Polderweijde Herziening; het betreft een exploitatieplan voor het gebied, waarvoor een bestemmingsplanherziening in procedure is en waarvoor het gewenst is gemeentelijke invloed te verkrijgen op de toekomstige ontwikkeling.

 

Terinzageligging

Het ontwerp plan en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 4 april 2016 gedurende zes weken, tijdens de openingstijden, ter inzage bij de afdeling Wonen & Ondernemen in het gemeentehuis, Middenhof 2 te De Goorn.

Het ontwerp-exploitatieplan heeft al eerder ter inzage gelegen. Vanwege tijdsverloop en wijziging op onderdelen is besloten het ontwerp opnieuw ter inzage te leggen.

Het ontwerp exploitatieplan is ook digitaal te raadplegen op www.koggenland.nl/wonen en werken/ruimtelijke plannen onder de kop ‘in procedure’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het identificatienummer is: NL.IMRO.1598. EPKPolderweijde-on02.

 

Binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zienswijzen over het ontwerp plan indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Koggenland, Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling Wonen & Ondernemen, de heer Martin Stroet, tel. 0229-548461

Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het betreffende ontwerp exploitatieplan de zienswijze betrekking heeft.

 

Koggenland, 1 april 2016

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland

Naar boven