Herhaalde terinzagelegging ontwerpbestemmingsplanObdam - Polderweijde Herziening

Logo Koggenland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het hierna te noemen ontwerpbestemmingsplan voor een ieder ter inzage ligt:

-Obdam – Polderweijde Herziening; het betreft de planologische herziening van een gedeelte van het plan Polderweijde.

Ter nzage ligging

Het ontwerpplan en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 4 april 2016 gedurende zes weken, tijdens de openingstijden, ter inzage bij de afdeling Wonen & Ondernemen in het gemeentehuis, Middenhof 2 te De Goorn.

Het ontwerp van dit bestemmingsplan heeft al eerder ter inzage gelegen. Vanwege het tijdsverloop en wijziging op onderdelen is besloten om het ontwerpbestemmingsplan opnieuw ter inzage te leggen.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen op www.koggenland.nl/wonen en werken/ruimtelijkeplannen onder de kop ‘in procedure’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het identificatienummer is: NL.IMRO.1598.BPKPolderweijde-on02.

Zienswijzen

Binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zienswijzen over het ontwerpplan indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Koggenland, Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met de heer Roelf van der Woude, tel. 0229-548451.

Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het betreffende ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

 

Koggenland, 1 april 2016

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland

Naar boven