Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan-plus met verbrede reikwijdte Soesterberg-Noord

Logo Soest

Burgemeester en wethouders van Soest maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 juncto artikel 3.32 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van donderdag 31 maart 2016 gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan-plus met verbrede reikwijdte Soesterberg-Noord (hierna: ontwerpbestemmingsplan Soesterberg-Noord) ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling die het mogelijk maakt om woningbouw te realiseren op de gronden gelegen tussen de Veldmaarschalk Montgomeryweg en de Postweg in Soesterberg-Noord.

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders heeft het ontwerpbestemmingsplan Soesterberg-Noord samen met de Nota van inspraak en vooroverleg vastgesteld op 16 maart 2016. Het plan ligt van donderdag 31 maart tot en met woensdag 11 mei 2016 ter inzage bij de bibliotheek Soesterberg, Rademakerstraat 97 te Soesterberg.

Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan Soesterberg Noord ter inzage bij het Omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis. Het inzien van het ontwerpbestemmingsplan kan alleen op afspraak. Een afspraak maken kan via www.soest.nl/afspraak of neem contact op met de gemeente via het telefoonnummer (035) 609 34 11. Wij kunnen voor u, tegen betaling leges, een kopie maken van de stukken.

Digitaal raadplegen

Het ontwerpbestemmingsplan Soesterberg-Noord is digitaal in te zien op internet: www.soest.nl/bestemmingsplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl

Het planidentificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan Soesterberg-Noord is: NL.IMRO.0342.BPSTB0012-0202.

Het digitale bestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl is authentiek en rechtsgelding en prevaleert bij twijfel of verschil boven het analoge bestemmingsplan (zoals een pdf of een papieren versie).

Indienen zienswijzen

Tijdens de terinzagelegging van zes weken kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan Soesterberg Noord schriftelijk of mondeling naar voren brengen:

  • Schriftelijke zienswijzen stuurt u aan het college van B&W van Soest, Postbus 2000, 3760 CA Soest, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan Soesterberg-Noord.

  • Voor het indienen van een mondelinge zienswijze maakt u een afspraak met de heer Raimond Mooij, telefoonnummer (035) 609 3632.

  • Digitale zienswijzen dient u in via www.soest.nl/zienswijze, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan Soesterberg-Noord.

Naar boven