Ontwerpbestemmingsplan“De Kolibrie te Warmenhuizen”

Logo Schagen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schagen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan voor camping “De Kolibrie te Warmenhuizen” aan de Groet 2 te Warmenhuizen vanaf 30 maart2016 ter inzage ligt (NL.IMRO.0441.BPRECDEKOLIBRIEWHZ-ON01).

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan zal voorzien in een toereikende planologische regeling voor het perceel de Groet 2 met inachtneming van de uit de inspraak gebleken belangen. Dit perceel maakte onderdeel uit van het bestemmingsplan “Recreatieterreinen Harenkarspel”, dat in de beroepsfase door de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is vernietigd.

Het bestemmingsplan bestaat uit regels, een verbeelding (plankaart) en een toelichting met bijlagen. Zowel het verkeersonderzoek als akoestisch onderzoek is geactualiseerd en geoptimaliseerd.

In de Reactienota, die wij op 15 maart 2016 hebben vastgesteld hebben wij aangegeven op welke wijze wij omgaan met de inspraak- en vooroverlegreacties.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 30 maart 2016 gedurende een termijn van zes weken tijdens werkdagen ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis, Laan 19 te Schagen. Daarnaast zijn de stukken ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0441.BPRECDEKOLIBRIEWHZ-ON01.

De bronbestanden zijn beschikbaar via: http://schagen.gemeentedocumenten.nl/Bestemmingsplannen//

NL.IMRO.0441.BPRECDEKOLIBRIEWHZ-ON01.

Z ienswijze

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen naar voren brengen over het ontwerp. De termijn loopt op 10 mei 2016 af.

De schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad van Schagen, postbus 8, 1740 AA Schagen.

Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met de Afdeling Ruimte, tel. 0224-210208. Anonieme reacties en reacties via e-mail laten we buiten behandeling.

Schagen, 29 maart 2016

Naar boven