Ontwerp omgevingsvergunningEmmer-Compascuum, Loods Maneschijn 10

Logo Emmen

Burgemeester en wethouders van Emmen zijn voornemens om medewerking te verlenen aan een aanvraag om een omgevingsvergunning voor de bouwen van een loods aan de Maneschijn 10 te Emmer-Compascuum.

De aanvraag heeft betrekking op de onderdelen handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en bouwen van een bouwwerk. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 91097-2015.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt vanaf vrijdag 1 april 2016 gedurende een termijn van zes weken ter inzage. Op afspraak kunt u het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken inzien bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 te Emmen.

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl via planid. “NL.IMRO.0114.Zaak91097-V501”.

Tegen het voornemen om medewerking te verlenen aan een omgevingsvergunning kan een ieder gedurende de termijn van zes weken, conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen, onder vermelding van zienswijze zaak 91097-2015. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via www.emmen.nl/zienswijze.

Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen, tel.: 14 0591.

Naar boven