Ontwerpbestemmingsplan Beerseweg 9, gemeente Oirschot

Logo Oirschot

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, herziening Beerseweg 9 ter visie wordt gelegd. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het transportbedrijf aan de Beerseweg 9 in Oirschot. Het bestemmingsplan maakt aanvullende parkeer- en manoeuvreerruimte mogelijk.

 

Ontwerpbestemmingsplan ter visie

Vanaf donderdag 31 maart 2016 liggen het ontwerpbestemmingsplan Beerseweg 9 en de bijbehorende stukken gedurende zes weken voor eenieder ter visie. U kunt het ontwerpbestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan is te vinden onder de volgende link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0823.BPBGBEERSEWEG9-ONTW

Het plan ligt ook ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. Om het plan in te zien kunt u een afspraak inplannen.

 

Zienswijzen

Eenieder heeft de mogelijkheid om vanaf 31 maart 2016 tot en met 11 mei 2016 een zienswijze in te dienen. Het is mogelijk schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Oirschot (Postbus 11, 5688 ZG Oirschot). U kunt een afspraak inplannen om een mondelinge zienswijze kenbaar te maken.

Naar boven