Bestemmingsplan Horst-Noord, gemeente Ermelo

Logo Ermelo

Voorontwerpbestemmingsplan ter inzage

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt, op grond van de Inspraakverordening 2008, bekend dat met ingang van 31 maart 2016 tot en met 11 mei 2016 het voorontwerpbestemmingsplan Horst-Noord en de daarbij behorende stukken, voor een ieder ter inzage liggen in het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht tijdens de openingstelling van de afdeling Publiekszaken van 08.30-12.30 uur. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen via www.ermelo.nl/bestemmingsplannen. Het voorontwerpbestemmingsplan Horst-Noord, met identificatienummer NL.IMRO.0233.BPhorstnoord-0201, kunt u ook digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online).

 

Het nieuwe bestemmingsplan Horst-Noord zal onder andere de huidige bestemmingsplannen Horst-Noord, Parallelweg 2002, Uitbreiding FC Horst en herziening Spijkweg 2008 omvatten. Het betreft een actualisering van de huidige plannen op grond van de wettelijke verplichting om bestemmingsplannen elke tien jaar opnieuw vast te stellen.

 

Gedurende bovenvermelde termijn kunnen belanghebbenden en ingezetenen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een zienswijze op het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Publiekszaken.

 

Op 12 april 2016 wordt een inloopbijeenkomst georganiseerd over het voorontwerpbestemmingsplan Horst-Noord. Deze avond zal worden gehouden in zaal 9 van de Dialoog, Raadhuisplan 4 te Ermelo. Tijdens deze bijeenkomst kunt u vragen stellen en/of opmerkingen maken ten aanzien van het voorontwerpbestemmingsplan. U kunt het voorontwerpbestemmingsplan dan ook inzien.

 

Ermelo, 30 maart 2016.

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven