Ontwerpbestemmingsplan “Claudius Prinsenlaan, De la Reijweg 95”

Logo Breda

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan “Claudius Prinsenlaan, De la Reijweg 95” (NL.IMRO.0758.BP2016203002-0301) ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan maakt het mogelijk om het Instituut Defensie Leergangen te verplaatsen naar de Trip van Zoudtlandtkazerne aan de De la Reijweg 95. Om de leerlingen van dat instituut te huisvesten, wil het Rijksvastgoedbedrijf - naast het al gerealiseerde legeringshotel op de hoek van de De la Reijweg-Lovensdijkstraat - twee legeringshotels bouwen. Ook wordt ruimte gereserveerd voor de bouw van nog twee extra kleinere legeringshotels nabij de kruising van de De la Reijweg met de Piet Avontuurstraat. In totaal worden 5 legeringsgebouwen mogelijk gemaakt.

Informatieavond

Op 14 april 2016 om 19.30 uur vindt in de ontvangstruimte A0.30 in het Stadskantoor aan de Claudius Prinsenlaan 10 een informatieavond plaats. Tijdens de avond wordt een toelichting gegeven op het plan en kunt u vragen stellen.

T er inzage

U kunt het ontwerpbestemmingsplan vanaf 31 maart 2016 digitaal raadplegen op de gemeentelijke website: www.breda.nl/ruimtelijkeplannen (kies de link 'Ruimtelijke plannen van de Gemeente Breda').

Ook kunt u het ontwerp van dit bestemmingsplan inzien vanaf 31 maart tot en met 11 mei 2016 bij de Infobalie in het Stadskantoor.

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde periode kunt u schriftelijk of mondeling uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen. U kunt uw zienswijze sturen naar de gemeenteraad van de Gemeente Breda, postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl/contact (gebruik hiervoor het contactformulier).

Naar boven