Ontwerpbestemmingsplan Molenbaan en voornemen wijziging Verordening Ruimte begrenzing bestaand stedelijk gebied

Logo Baarle-Nassau

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan Molenbaan ter inzage ligt. Dit bestemmingsplan is opgesteld om een herverkaveling van het project Ruimte voor Ruimte Molenbaan mogelijk te maken, waarbij er 1 extra woning mogelijk wordt.

Burgemeester en wethouders maken tevens bekend dat zij, op grond van het bepaalde in artikel 4.12 van de Verordening Ruimte 2014 voornemens zijn om Gedeputeerde Staten te verzoeken om aanpassing van de begrenzing van het ‘bestaand stedelijk gebied’, zodat het plan Molenbaan daarbinnen komt te vallen. Op de bij het ontwerpbestemmingsplan behorende verbeelding zijn de benodigde wijzigingen aangegeven.

 

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf maandag 28 maart 2016 voor de duur van zes weken ter inzage. Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder tegen het ontwerpbestemmingsplan en het voornemen tot wijziging van de Verordening Ruimte 2014 schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen ingediend worden bij de gemeenteraad van Baarle-Nassau, Postbus 105, 5110 AC Baarle-Nassau. Deze publicatie vervangt de eerdere onjuiste publicatie van 18 maart 2016.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt in papieren vorm ter inzage in het gemeentehuis en kan digitaal geraadpleegd worden via www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website.

 

Indien u een mondelinge toelichting bij of nadere informatie over het bestemmingsplan wenst kunt u daarvoor contact opnemen met de heer Keijsers van het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling. Ook indien u mondeling uw zienswijze wilt indienen kunt u met hem contact opnemen. Dit kan via telefoonnummer 14 013.

Baarle-Nassau,

25 maart 2016

 

Naar boven